Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 14 februarie: 100% UCL şi astăzi pentru un nou „VERDE!”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.     

14 feb. 2024, 10:02
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 14 februarie: 100% UCL şi astăzi pentru un nou „VERDE!”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la Paris, unde PSG va primi vizita celor de la Real Sociedad. Chiar dacă bascii arată bine în acest sezon, gazdele au prima șansă la victorie, fiind mai valoroase și mai experimentate în principala competiție europeană. Vom miza pe minim un gol marcat de PSG, combinat cu cel mult un gol marcat de basci.

A doua și totodată ultima selecție vine de pe „Olimpico” din Roma unde Lazio va primi vizita formației Bayern Munchen, partida contând pentru manșa tur a optimilor de finală din UCL.

Gazdele au o misiune foarte dificilă în încercarea de a accede în fazele superioare, bavarezii fiind printre favoriții câștigării trofeului. Chiar dacă vin după o înfrângere în campionat, Bayern pierde foarte rar două meciuri la rând. Mai mult ca sigur că bavarezii vor forța din tur victoria pentru a-și ușura misiunea în retur.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Lazio – Bayern, PSF 2 – cota 1.42
PSG – Sociedad, Gazdele peste 0.5 goluri & oaspeții sub 1.5 goluri – cota 1.42

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.