Biletul zilei pariuri1x2.ro, 15 august: Debut de săptămână cu 100% tenis!

C-aşa-i în tenis! Mizăm azi pe două partide care vă pot dubla banii investiţi în biletul de azi, pentru a începe săptămâna cu profit.

15 aug. 2022, 09:30
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 15 august: Debut de săptămână cu 100% tenis!

Pentru prima zi a săptămânii am extras două selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!Biletul zilei pariuri1x2.ro

Elena Rybakina și Mayar Sheriff se întâlnesc în cadrul turneului feminin de la Cincinnati. Sportiva din Kazakhstan are clar prima șansă la victorie în fața unei adversare care a obținut un singur succes în ultimele 11 partide disputate pe suprafață rapidă. Așadar, pariem pe victoria Elenei Rybakina.

Închidem biletul zilei cu un alt duel de la Cincinnati, dar din cadrul turneului de dublu masculin: T. Kokkinakis/N. Kyrgios – S. Bolelli/F. Fognini. Suprafața rapidă îi avantajează clar pe sportivii australieni care au doar două înfrângeri suferite în cele 16 meciuri disputate pe hard în 2022. În aceste condiții, mizăm logic pe victoria obținută de dublul T. Kokkinakis/N. Kyrgios.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 15 august

18:00, Elena Rybakina – Mayar Sheriff, Rybakina să câștige, cota 1.42

21:30, T. Kokkinakis/N. Kyrgios – S. Bolelli/F. Fognini, Kokkinakis/Kyrgios să câștige, cota 1.49

Cotă totală: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.