Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 februarie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

15 feb. 2023, 10:44
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 februarie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la turneul WTA de la Doha, unde Iga Swiatek se va duela cu Danielle Rose Collins pentru un loc în sferturile de finală. Iga Swiatek pornește ca mare favorită în acest duel iar noi vom paria în consecință.

Continuăm cu disputa dintre Carlos Alcaraz – Laslo Djere, din cadrul turneului ATP de la Buenos Aires. În momentul de față, Alcaraz poate fi considerat ca fiind cel mai bun zgurist din circuitul ATP și o poate demonstra și în Argentina, motiv pentru care nu ne vom complica și vom miza pe victoria sa.

Închidem Biletul Zilei de astăzi cu disputa din cadrul turneului ATP de la Rotterdanm dintre Alex De Minaur și Andrey Rublev. Suntem convinși că rusul va face diferența prin agresivitatea sa în fața unui adversar care va căuta să rămână în defensivă.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 17:00, Iga Swiatek – Danielle Rose Collins, 1 – cota 1.22

Mie 18:30, Carlos Alcaraz – Laslo Djere, 1 – cota 1.28

Mie 20:30, Alex De Minaur – Andrey Rublev, 2 – cota 1.40

Cota totală: 2.18     

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.