Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 februarie: Dubla pentru profit vine din Europa League!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.  

15 feb. 2024, 12:21
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 februarie: Dubla pentru profit vine din Europa League!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la disputa de pe „San Siro” dintre AC Milan și Rennes. Dubla dintre cele două se anunță a fi extrem de interesantă prin prisma formei pe care atât AC Milan cât și Rennes o traversează. Ne așteptăm însă ca pe „San Siro”, „diavolii” să aibă inițiativa și să obțină un rezultat pozitiv care să le mențină în continuare statutul de favoriți la calificare.

A doua și totodată ultima selecție vine de la Hamburg, de pe „Volksparkstadion” la disputa Șahtior- Marseille, meci contând pentru manșa tur a play-off-ului Europa League. Marseille are prima șansă la calificare, având avantajul de a juca turul pe teren neutru iar meciul decisiv în infernul de pe „Velodrome”. Anticipăm însă o primă manșă echilibrată în care cele două își vor asuma riscuri minime în încercarea de a scoate maxim.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Șahtior – Marseille, PSF X –  Cota 1.72
AC Milan – Rennes, 1X și peste 1.5 goluri –  Cota 1.42

Cota totală: 2.44

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.