Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 mai: 100% tenis pentru prima zi a săptămânii săptămâna de profit cu o selecție din tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

15 mai 2023, 12:34
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 mai: 100% tenis pentru prima zi a săptămânii săptămâna de profit cu o selecție din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul pe care Jelena Ostapenko îl va susține în cadrul turneului WTA de la Roma cu Daria Kasatkina. Sportiva din Letonia propune un tenis extrem de agresiv, iar o adversară cu un stil pasiv, așa cum este Kasatkina, nu ar trebui să o pună în dificultate, motiv pentru care pariem în consecință.

Rămânem la Roma, dar mergem în competiția masculină unde se va disputa meciul dintre Jeffrey John Wolf – Alexander Zverev. Germanul este mare favorit la victorie. Fost finalist de mare slam, Wolf încă nu a cunoscut gustul succesului nici măcar la nivel ATP. Anticipăm o victorie convingătoare pentru Zverev.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

L 15:00, Jelena Ostapenko – Daria Kasatkina, 1 – cota 1.62

L 16:30, Jeffrey John Wolf – Alexander Zverev, 2 – cota 1.25

Cota totală: 2.02

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.