Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 martie: SuperLiga în prim-plan pentru un start „VERDE” de week-end

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

15 mart. 2024, 08:31
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 martie: SuperLiga în prim-plan pentru un start „VERDE” de week-end

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 martie: Pentru început vom merge la disputa „U” Cluj – FC Botoșani. Presiunea este pe moldoveni, care încep lupta pentru supraviețuire de pe ultimul loc din play-out. Echipa lui Bogdan Andone nu are decât varianta victoriei pe „Cluj Arena” pentru a rămâne cu șanse reale în cursa pentru evitarea retrogradării, motiv pentu care ne așteptăm la un joc solid, de totul sau nimic al „roș-alb-albaștrilor” în Ardeal și pariem în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la disputa Rapid – Farul. „Giuleștenii” abordează cu un moral de fier duelul cu „rechinii”, având în vedere că vin după o victorie concludentă, scor 4-0, cu rivala FCSB, succes prin care au relansat lupta la titlu. Pentru a rămâne în plasa liderului și a spera că pot emite pretenții la campionat, „alb-vișinii” nu au decât varianta victoriei în fața campioanei en-titre.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Rapid – Farul, 1X și peste 1.5 goluri –  Cota 1.45
„U” Cluj – FC Botoșani, FC Botoșani înscrie-  Cota 1.75

Cota totală: 2.53

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.