Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 noiembrie: Handbal și tenis pentru profit!

Astăzi vom miza pe selecții din handbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

15 nov. 2022, 13:36
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 15 noiembrie: Handbal și tenis pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la Campionatul European de handbal feminin, unde Franța se va duela cu Germania. La startul acestei runde, Franța are 6 puncte și ocupă primul loc în Grupa principală 2, grupă din care face parte și România, în timp ce Germania se află pe locul 5 cu 2 puncte. Franțuzoaicele și-au dominat adversarele la acest turneu final, contabilizând deja patru victorii și ne așeptăm ca și astăzi să facă diferența în favoarea lor și să se impună fără emoții, motiv pentru care pariem în consecință.

Închidem Biletul Zilei cu tenis de la Turneul Campionilor. În primul meci de la Torino, Taylor Fritz l-a invins pe Rafael Nadal, cu scorul de 7-6, 6-1. Jucătorul american are statut de favorit și în disputa cu Casper Ruud, jucător care nu trece printr-o perioadă foarte bună, având două victorii în ultimele șase dispute susținute, una dintre acestea fiind chiar la Turneul Campionilor, unde l-a învins pe Felix Auger-Aliassime, scor 7-6, 6-4. Vom paria simplu pe victoria lui Fritz.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.roBiletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 15 noiembrie

21:30, Franța – Germania, 1 – cota 1.18
22:00 Casper Ruud – Taylor Fritz, 2 – cota 1.74

Cotă totală: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.