Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 august: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

16 aug. 2023, 09:44
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 august: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu disputa dintre Jannik Sinner și Dusan Lajovic, care are loc în cadrul turneului ATP de la Cincinnati. Jannik Sinner vine la Cincinnati după titlul cucerit la Toronto, iar în primul meci va avea în fața sa un jucător specializat în tenisul jucat pe zgură. La Cincinnati se joacă pe hard, suprafața favorită a italianului, motiv pentru care ne așteptăm ca Sinner să domine această confruntare.

Rămânem la Cincinnati pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei, dar mergem în competiția feminină unde Daria Kasatkina o întâlnește pe Varvara Gracheva. Ultimele șapte victorii obținute de Daria pe hard au venit în minim de seturi. Gracheva este o jucătoare agresivă, însă aceasta nu posedă constanța necesară pentru a învinge o adversară de talia Kasatkinei. Ne așteptăm ca rusoaica să se impună la o diferență de minim patru game-uri.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Jannik Sinner – Dusan Lajovic, H1 -1,5 seturi, cota 1.39

Daria Kasatkina – Varvara Gracheva, H1 -3,5 game-uri, cota 1.49

Cota totală: 2.07

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.