Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 februarie: Atacăm un nou „VERDE” cu fotbalul din SuperLigă!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

16 feb. 2024, 09:08
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 februarie: Atacăm un nou „VERDE” cu fotbalul din SuperLigă!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în „Giulești” la confruntarea pe care Rapid o va susține cu FC Hermannstadt.  „Giuleștenii” trec printr-o perioadă fantastică și se anunță o contracandidată serioasă pentru FCSB în lupta la titlu. Obiectivul „feroviarilor” pe acest final de „regular” este de a obține cât mai multe puncte pentru a reduce ecartul care îi separă de „roș-albaștri” la intrarea în play-off, în încercarea de a-și mări șansele la câștigarea titlului. Vom paria pe un rezultat pozitiv al trupei lui Cristiano Bergodi într-un meci în care tabela de marcaj va fi mișcată de cel puțin două ori.

A doua și totodată ultima selecție vine de la disputa de pe „Ilie Oană” din Ploiești, Petrolul – Poli Iași. Cele două formații au obiective diametral opuse pe finalul acestui „regular”, gazdele fiind implicate în lupta pentru play-off, iar oaspeții în cea pentru evitarea retrogradării. „Lupii” au arătat mult mai bine în ultima perioadă față de moldoveni, motiv pentru care vom paria în consecință.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Petrolul – Poli Iași, Petrolul câștigă oricare repriză –  Cota 1.62
Rapid – FC Hermannstadt, 1X – Cota 1.24

Cota totală: 2.00

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.