Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 ianuarie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis!

Încep marile confruntări din tenis şi, deşi este început de sezon şi pot apărea surprize, riscăm să vă oferim câteva ponturi din sportul alb.

16 ian. 2023, 10:39
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 ianuarie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis!

Biletul Zilei. Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge pe tabloul masculin de la Australian Open unde față în față se vor afla Andrey Rublev și Dominic Thiem, într-unul dintre cele mai interesante dueluri din primul tur al turneului. În momentul de față, rusul este superior la toate capitolele și ne așteptăm să se impună în fața fostului campion de la US Open.

Tot de pe tabloul masculin de la Australian Open vin și ultimele două selecții de pe Biletul Zilei de astăzi. Nicolas Jarry se va dulea cu  Miomir Kecmanovic. Jarry este un jucător cu un serviciu excelent și lovituri puternice, însă se descurcă mult mai bine pe zgură. În schimb Kecmanovic este un jucător mai bun pe hard și ne așteptăm să obțină calificarea în runda secundă.

Închidem cu Matteo Berrettini – Andy Murray. Berrettini a început în forță acest sezon, cu victorii în fața unor jucători ca Hubert Hurkacz sau Casper Ruud și pleacă mare favorit în duelul cu britanicul Andy Murray, jucător pe care l-a învins în trei din cele patru „directe”.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 02:00, Andrey Rublev – Dominic Thiem, 1 – cota 1.29

Mar 03:30, Nicolas Jarry – Miomir Kecmanovic, 2 – cota 1.30

Mar 04:30, Matteo Berrettini – Andy Murray, 1 – cota 1.27

Cota totală: 2.12

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.