Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 mai: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

16 mai 2023, 10:11
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 16 mai: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu un duel din cadrul turneului WTA de la Roma, unde Iga Swiatek se va duela cu Donna Vekic. Swiatek a pierdut doar două game-uri în primele două partide jucate la Roma 2023. În meciul cu Donna Vekic, aceasta ar trebui să fie din nou dominantă și să se impună în maxim 19 game-uri.

Rămâne la tenis feminin dar ne mutăm la Challanger-ul de la Paris unde avem duelul Kristina Mladenovic – Caty McNally. Mladenovic nu mai are succes nici măcar în turneele de nivel ITF. Sportiva din SUA ocupă poziția 62 în clasamentul WTA, peste 90 de locuri în fața jucătoarei din Franța. Nu ne complicăm și mizăm pe victoria lui McNally.

Revenim la Roma pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei la turneul de dublu feminin unde Krawczyk/Schuurs va lupta cu tandemul Eikeri/Kato.

Krawczyk/Schuurs este una dintre cele mai solide echipe de dublu din circuitul WTA. În 2023, acestea au un titlu cucerit la Stuttgart, dar și un sfert de finală jucat la Australian Open. Acestea pornesc ca mari favorite în disputa cu echipa Eikeri/Kato, partidă în care ne așteptăm să se impună fără mari dificultăți.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 12:00, Krawczyk/Schuurs – Eikeri/Kato, 1 – cota 1.31

Mar 14:30, Iga Swiatek – Donna Vekic, sub 19,5 game-uri – cota 1.29

Mar 16:30, Kristina Mladenovic – Caty McNally, 2 – cota 1.20

Cota totală: 2.02

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.