Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 17 mai: Atacăm un nou „VERDE” cu tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

17 mai 2023, 09:00
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 17 mai: Atacăm un nou „VERDE” cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu disputa dintre Novak Djokovic și Holger Rune, care are loc în cadrul turneului ATP de la Roma. Sârbul s-a impus de șase ori până în prezent, la Roma ultima dată în 2022, iar după eliminarea lui Carlos Alcaraz, are șansa să-și treacă în cont titlul cu numărul 7. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria lui Djokovic.

De la Roma ne mutăm în Franța la Challangerul de la Bordeaux unde are loc disputa dintre Thanasi Kokkinakis și Richard Gasquet. Francezul a început sezonul cu un rezultat surprinzător, titlul cucerit la intrecerea ATP de la Auckland. De atunci însă, Gasquet nu a mai reușit să impresioneze și ne așteptăm să nu o facă nici la Bordeaux, unde întâlnește un adversar dificil, Thanasi Kokkinakis. Vom miza pe victoria australianului, care este favorit pentru a merge mai departe.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 14:00, Novak Djokovic – Holger Rune, 1 – cota 1.34

Mie 15:00, Thanasi Kokkinakis – Richard Gasquet, 1 – cota 1.54

Cota totală: 2.06

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.