Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 17 noiembrie: Atacăm profitul cu o singură selecție!

Astăzi vom miza pe o singură selecție din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Pariul nostru vine de la Turneul Campionilor, care se desfășoară în această perioadă la Torino. Vezi cum pariem!

17 nov. 2022, 15:21
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 17 noiembrie: Atacăm profitul cu o singură selecție!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. În primul meci al zilei de la Turneul Campionilor, se vor afla față în față Rafael Nadal și Casper Ruud. Ibericul nu a arătat o formă foarte bună la Turneul Campionilor, cedând în minim de seturi ambele meciuri din „Grupa Verde”, cu Taylor Fritz și Felix Auger-Aliassime. În schimb, nordicul a câștigat meciurile susținute la Torino, învingându-l pe Fritz cu 2-1 și pe Auger-Aliassime cu 2-0.

Pentru Ruud, duelul de astăzi cu Rafa reprezintă și o bună șansă de revanșă după eșecul suferit în fața ibericului în finala de la Roland Garros. Jocul lui Ruud la Turneul Campionilor a fost unul consistent, și nu ar fi deloc o surpriză dacă s-ar impune în minim de seturi.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 17 noiembrie

15:00, Rafael Nadal – Casper Ruud, scor corect 0-2, cota 2.14

Cotă totală: 2.14

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.