Biletul zilei pariuri1x2.ro, 17 octombrie: Start de săptămână cu fotbal din România, Italia & Spania!

Luni ne îndreptăm atenția doar către fotbal. Pariem împreună pe trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția.

17 oct. 2022, 11:29
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 17 octombrie: Start de săptămână cu fotbal din România, Italia & Spania!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul de astăzi cu duelul dintre Oțelul Galați și Concordia Chiajna. După 9 meciuri, formația gazdă ocupă locul al 5-lea cu un total de 18 puncte, în timp ce adversara se află la 5 lungimi distanță. Ba mai mult, cu un succes astăzi, echipa lui Dorinel Munteanu ar egala la puncte lidera Unirea Dej. Pariem pe 1x și evidențiem faptul că Oțelul a înregistrat 4 victorii și o remiză în cele 5 partide disputate pe teren propriu în acest sezon.

Pentru a doua selecție mergem la disputa dintre Sampdoria și AS Roma. Aflată pe ultima poziție în Serie A, formația gazdă nu a învins pe nimeni în cele 9 etape disputate în acest sezon și a adunat doar 3 puncte. În aceste condiții, mizăm logic pe x2.

Închidem biletul zilei cu Villarreal – Osasuna. Se dueleaza locurile 9 și 8 din La Liga. Evităm pariurile clasice de tipul 1,x,2 și mizăm pe un pariu combinat: minim un gol înscris de gazde și cel mult unul marcat de oaspeți. Cota este una atractivă, 1.44.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 17 octombrie

18:15, Oțelul Galați – Concordia, 1x, cota 1.24

19:30, Sampdoria – AS Roma, x2, cota 1.19

22:00, Villarreal – Osasuna, gazdele înscriu & oaspeții sub 1.5 goluri, cota 1.44

Cotă totală: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.