Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 ianuarie: Atacăm un nou „VERDE” cu fotbal și tenis!

Driblăm puţin prin fotbalul din Anglia şi servim un as în Australia pentru a ne dubla şi miercuri profitul.

18 ian. 2023, 09:02
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 ianuarie: Atacăm un nou „VERDE” cu fotbal și tenis!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge în Anglia la duelul dintre Crystal Palace și Manchester United, o restanță din cadrul rundei a 7-a din Premier League. „Diavolii” au ajuns la nouă victorii consecutive în toate competițiile, iar moralul este la cote înalte mai ales că runda precedentă au învins marea rivală City, reușind să întoarcă rezultatul după ce au fost conduși pe tabela de marcaj (2-1). Adversara elevilor lui Ten Hag, Crystal Palace, se află pe locul 12 în Premier League și nu are emoții în privința menținerii în Premier League.

A doua și totodată ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de pe tabloul masculin de la Australian Open unde Diego Sebastina Schwartzman se va duela cu Jeffrey John Wolf. Schwartzman este un jucător defensiv, care nu se află la cel mai bun nivel al său, iar astăzi în față îl va avea pe tânărul american Jeffrey John Wolf, jucător cu lovituri extrem de puternice, care va căuta să profite de pasivitatea adversarului său.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 22:00, Crystal Palace – Manchester United, DNB 2 – cota 1.35

J 02:00, Diego Sebastian Schwartzman – Jeffrey John Wolf, 2 – cota 1.58

Cota totală: 2.13        

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.