Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 ianuarie: Nole în prim-plan pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

18 ian. 2024, 14:24
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 ianuarie: Nole în prim-plan pentru un nou „VERDE”

Cele trei selecții de pe Biletul Zilei de astăzi, pe care vom paria la „indigo”, vin de pe tabloul masculin și feminin de la Australian Open.

Tomas Martin Etcheverry a reușit două victorii impresionante la Australian Open 2024. Acesta a trecut cu 3-0 de Andy Murray și cu 3-0 de Gael Monfils. De partea cealaltă, Novak Djokovic, a cedat set în ambele partide jucate la acest turneu. Ne așteptăm ca argentinianul să nu se facă de râs și să nu cedeze la o diferență mai mare de 10 game-uri.

Karen Khachanov este un jucător care nu impresionează în turneele de mare slam. Rusul are probleme să închidă un meci în minim de seturi chiar și atunci când are în fața sa un adversar modest. De această dată, Khachanov întâlnește un oponent dificil, Tomas Machac, cel care l-a eliminat pe Frances Tiafoe în minim de seturi. Anticipăm un duel echilibrat, în care ambii jucători vor câștiga minim un set.

Paula Badosa a arătat o formă excelentă la Australian Open 2024. Aceasta nu a cedat set în primele două runde și ne așteptăm să câștige minim un set în fața Amandei Anisimova.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Tomas Machac – Karen Khachanov, ambii jucători câștigă un set – cota 1.34

Novak Djokovic – Tomas Martin Etcheverry, Etcheverry cu handicap de +10,5 game-uri – cota 1.24

Amanda Anisimova – Paula Badosa, minim un set Badosa – cota 1.24

Cota totală: 2.06

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.