Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 noiembrie: „Combo” din tenis și handbal pentru profit!

Astăzi vom miza pe două selecții din tenis și handbal în încercarea de a ne dubla investiția. Pariurile noastre vin de la Turneul Campionilor, care se desfășoară în această perioadă la Torino și de la Campionatul European de handbal feminin. Vezi cum pariem!

18 nov. 2022, 09:56
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 18 noiembrie: „Combo” din tenis și handbal pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu un meci din competiția de dublu masculin de la Turneul Campionilor. Față în față se vor afla Koolhof/Skupski și Dodig/Krajicek. În cazul în care vor reedita, în această ultimă etapă din „Grupa Verde”, jocul bun și rezultatul din urmă cu două săptămâni împotriva tandemului Dodig/Krajicek, perechea formată din Koolhof și Skupski, care are o victorie în grupă, își asigură prezența în semifinale. Cu două eșecuri din tot atâtea posibile la Torino, Dodig si Krajicek nu mai au șanse la calificare. Vom paria simplu pe victoria dublului care pleacă cu prima șansă la calificare în această confruntare.

În final vom merge la Europeanul de handbal feminin, unde Danemarca se va duela cu Muntenegru. Danezele au cinci victorii la rând la această competiție, cea mai recentă fiind obțintuă în fața Norvegiei. În penultimul act al competiției, nordicele întâlnesc Muntenegru, o selecționată care le este inferioară din punct de vedere valoric. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm ca Danemarca să câștige la pas acest meci și pariem în consecință.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Vineri, 18 noiembrie

12:30, Koolhof/Skupski – Dodig/Krajicek, 1, cota 1.64
18:45, Danemarca – Muntenegru, 1, cota 1.35

Cota totală: 2.21

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.