Biletul zilei pariuri1x2.ro, 18 octombrie: Ieri, zi de PROFIT »» Astăzi, tenis & baschet!

Ieri am mizat pe 3 selecții din fotbal: 1x la Oțelul - Concordia (1-0), x2 la Sampdoria - AS Roma (0-1) și pe un pariu combinat la Villarreal - Osasuna (2-0), gazdele marchează peste 0.5 goluri & oaspetii marchează sub 1.5 goluri. Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Astăzi, pariem pe tenis și baschet!

18 oct. 2022, 11:14
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 18 octombrie: Ieri, zi de PROFIT »» Astăzi, tenis & baschet!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul cu partida dintre Marc-Andrea Huesler și Francisco Cerundolo din cadrul turneului de tenis masculin de la Antwerp din Belgia. Se joacă în sală, pe hard, suprafață care îl avantajează pe sportivul din Elveția. Ba mai mult, Cerundolo trece printr-o perioadă slabă cu doar un singur succes obținut în ultimele 9 meciuri. În aceste condiții, mizăm pe victoria lui Marc-Andrea Huesler.

Închidem biletul zilei cu partida din NBA dintre Golden State Warriors și Los Angeles Lakers. Suntem în startul sezonului, iar Stephen Curry & Co. au prima șansă la victorie. Mizăm logic pe succesul obținut de Golden State Warriors în primul meci al campionatului pe Chase Center.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 18 octombrie

16:10, Marc-Andrea Huesler – Francisco Cerundolo, Huesler să câștige, cota 1.63

05:00, Golden State Warriors – Los Angeles Lakers, GS Warriors să câștige, cota 1.35

Cotă totală: 2.20

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.