Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 martie: 100% fotbal din ligile inferioare din Italia și Anglia pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

19 mart. 2024, 09:52
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 martie: 100% fotbal din ligile inferioare din Italia și Anglia pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.roPentru început vom merge în Serie C, grupa A, din Italia, la disputa Vicenza – Fiorenzuola. Gazdele sunt pe locul 3 și țintesc promovarea, în timp ce oaspeții sunt la retrogradare, ocupând locul 18 cu 30 de puncte, având și ceamai slabă defensivă din eșalonul trei cu 52 de goluri primite. Pariem pe un meci la discreția gazdelor și pariem în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la disputa dintre Barnet și Eastleigh, meci contând pentru etapa cu numărul 39 din Național League, al cincilea eșalon al fotbalului din Anglia. Gazdele sunt pe locul doi și atacă promovarea în acest sezon. Cu 69 de goluri marcate, Barnet are al doilea cel mai bun atac din campionat, după liderul Chesterfield. Defensiva suferă în schimb, 52 de goluri primite de ocupanta locului secund. De partea cealaltă, Eastleigh are mari emoții cu retrogradarea fiind la doar trei lungimi de „zona roșie” a clasamentului. Oaspeții au un atac foarte bun, 65 de goluri marcate, dar suferă în defensivă, având 78 de goluri primite. Anticipăm un joc deschis și pariem pe minim trei schimbări ale tabelei de marcaj.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Barnet – Eastleigh, peste 2.5 goluri în meci – cota 1.47
Vicenza – Fiorenzuola, Gazdele peste 1.5 goluri în meci – cota 1.45

Cota totală: 2.13

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.