Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 septembrie: 100% Champions League pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

19 sept. 2023, 13:39
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 19 septembrie: 100% Champions League pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Cele două selecții pe care vom miza astăzi vin de la dueluri care se dispută în prima etapă a fazei grupelor Champions League.

Pentru început vom merge în Elveția, unde va avea loc confruntarea Young Boys – Leipzig, un meci care nu ar trebui să ducă lipsă de goluri. Oaspeții au marcat de minim două ori în fiecare dintre cele cinci meciuri jucate în acest sezon, aici intrând și un 3-0 în fața celor de la Bayern Munchen, în supercupa Germaniei. De asemenea, Leipzig a marcat de două ori și pe terenul celor de la Bayer Leverkusen, a doua cea mai solidă echipă germană din acest sezon. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm ca oaspeții să marcheze de minim două ori și în Elveția.

Din Elveția mergem în Anglia, la confruntarea Manchester City – Steaua Roșie. Campioana en-titre primește vizita unei echipe care a pierdut ultimele două deplasări, partide în care a încasat cinci goluri. Chiar și fără câțiva jucători de bază, City este superioară din toate punctele de vedere și ne așteptam să marcheze de minim trei ori.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Young Boys – Leipzig, oaspeții peste 1,5 goluri – cota 1.55

Manchester City – Steaua Roșie, gazdele peste 2,5 goluri – cota 1.34

Cota totală: 2.07

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.