Biletul zilei pariuri1x2.ro: 19 variante „verzi” în luna august! Mizăm pe un start perfect de septembrie

Am promis, am livrat! Luna august a fost încheiată cu 19 variante câștigătoare, bilanț la care a contribuit și biletul în cota 2 recomandat ieri.

01 sept. 2020, 07:14
Biletul zilei pariuri1x2.ro: 19 variante „verzi” în luna august! Mizăm pe un start perfect de septembrie

Am făcut din nou profit investind pe cel puțin 2 goluri consemnate  în Shijiazhuang – Hebei, scor 3-1 și șansa dublă, x2, în Trencin – Slovan, meci câștigat cu 2-1 de trupa din Bratislava. Un ultim pariu inspirat a vizat confruntarea Anderson – A. Zverev de la US Open.  Am pariat pe jucătorul german, învingător cu 3-1 la seturi.

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

La fel ca și ieri, biletul zilei de astăzi este compus din pariuri pe tenis și fotbal. 

Pariem din nou în China, cu o selecție de ”peste 1.5” goluri în Quingdao – Wuhan, înainte de a merge la New York, pentru noi selecții din cadrul ediției 2020 a US Open-ului. 

Încă o data investim pe favoriți, dar în variante de pariere diferite. Dimitrov pornește cu prima șansă în fața americanului Paul, jucător clasat cu 38 de trepte mai jos în ierarhia ATP. Noi mizăm, însă, precaut, pe un succes al bulgarului cu handicap de plus 1.5 seturi. 

Bautista-Agut, în schimb, ar trebui să-și valorifice la maximum atuurile contra lui Sandgren, mai ales că spaniolul a revenit excelent în sezon. Săptămâna trecută, al 11-lera jucător al lumii a atins faza semifinalelor la Cincinnati, acolo unde a pierdut la mare luptă confruntarea cu Novak Djokovic, nr.1 ATP.  

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
Marți, 1 septembrie
QINGDAO – WUHAN  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.26
DIMITROV – PAUL  1 CU HA (+1.5 SETURI)  COTA 1.30
BAUTISTA-AGUT – SANDGREN 1  COTA 1.23
COTĂ TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.