Biletul zilei pariuri1x2.ro, 2 august: Tenis, în drumul spre profit!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

02 aug. 2022, 14:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 2 august: Tenis, în drumul spre profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm cu disputa dintre Sofia Kenin și Camila Osorio din cadrul turneului de tenis feminin de la Washington. Sportiva din Statele Unite este clar mai valoroasă, dar bookmakerii sunt reticienți pentru că Sofia nu a mai jucat din luna martie din cauza unei accidentări. Nu ne complicăm și mizăm pe cel puțin un set câștigat de Kenin.

Pentru a doua selecție rămânem la Washington, dar mergem la turneul masculin la disputa dintre Nick Kyrgios și Marcos Giron. Diferența de valoare și de formă sportivă este clar în favoarea tenismenului australian. Pariem logic pe succesul obținut de finalistul de la Wimbledon.

Închidem biletul zilei tot cu o partidă de la Washington, Radu Albot – Felciano Lopez. Ajuns la 40 de ani și ieșit din top 300 ATP, ibericul are o singură victorie în ultimele 15 partide disputate. În aceste condiții, mizăm pe succesul obținut de Albot.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 2 august

23:30, Sofia Kenin – Camila Osorio, Kenin minim un set, cota 1.34

02:00, Nick Kyrgios – Marcos Giron, Kyrgios să câștige, cota 1.22

04:30, Radu Albot – Felciano Lopez, Albot să câștige, cota 1.25

Cotă totală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...
Partenerii noștri