Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 2 februarie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

02 feb. 2024, 13:18
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 2 februarie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în din Bănie, la duelul FCU 1948 – Dinamo. Presiunea în Bănie este pe ambele echipe, având în vedere situația din clasament, „juveții” fiind la doar o lungime de locul 13, care duce la baraj, iar „câinii” pe 15, loc direct retrogradabil. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un meci deschis, în care ambele formații să caute victoria. Ne vom feri însă de pariurile de tipul 1, X sau 2 și vom paria pe goluri.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine tot din SuperLiga, de la duelul pe care FC Botoșani îl va susține pe teren propriu cu rivala Poli Iași. Miza punctelor puse în joc în acest episod din „Derby-ul Moldovei” este uriașă având în vedere situația din clasament a celor două rivale. Gazdele sunt pe ultimul loc cu 15 puncte în timp ce ieșenii se află pe locul 13, loc ce duce la baraj, cu 26 de puncte. în ultima perioadă, botoșănenii au fost nașii ieșenilor, impunându-se în 8 din ultimele 9 „directe”, un duel, cel din turul acestui sezon din Copou, terminându-se nedecis, scor 1-1. Vom paria pe un rezultat favorabil al botoșănenilor care sunt condamnați la victorie pentru a mai spera în salvarea de la retrogradare.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

FC Botoșani – Poli Iași, 1X – cota 1.45
FCU 1948 – Dinamo, Peste 1.5 goluri – cota 1.38
Cota totală: 2.00

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.