Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 2 martie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal și tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal și tenis, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

02 mart. 2023, 11:46
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 2 martie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal și tenis!

Biletul zilei – Pariuri1x2. Pentru început vom merge în SuperLigă, unde în epilogul rundei 28 d, pe „Național Arena”, FCSB se va duela cu Petrolul Ploiești. Mai mult ca sigur că vom asista la un meci în care „roș-albaștrii” vor forța din start pentru a-și apropia victoria și a nu pierde contactul cu liderul, victoria Farului din această rundă cu Sepsi OSK, scor 2-0, punând o presiune teribilă pe bucureșteni, diferența dintre cele două fiind în acest moment de 10 puncte.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din tenis dintre Juan Manuel Cerundolo și Dusan Lajovic. Acesta din urmă a arătat o formă excelentă în sezonul de zgură. Sârbul are un bilanț de opt victorii și trei înfrângeri în partidele disputate pe această suprafață în 2023 și ne așteptăm să fie jucătorul mai bun și în disputa cu Juan Manuel Cerundolo, de la turneul ATP de la Santiago.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi 19:00, Juan Manuel Cerundolo – Dusan Lajovic, 2, cota 1.55

Joi 20:00, FCSB – Petrolul, 1, cota 1.38

Cota totală: 2.13        

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!