Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 20 aprilie: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

20 apr. 2023, 09:44
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 20 aprilie: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu o selecție din fotbal. În manșa secundă a sferturilor Europa League, Manchester United va merge în Spania pentru duelul cu Sevilla. În tur, „diavolii” au ratat victroria pe final după două autogoluri. Ne așteptăm ca United să fie mult mai convingătoare astăzi și să nu piardă în timpul regulamentar.

Continuăm cu un duel din tenis, de la turneul ATP de la Barcelona, unde față în față se vor afla Daniel Evans și Karen Khachanov. Suprafața de joc pe care are loc acest duel, nu este pe placul celor doi. Britanicul s-a impus în precedentele trei „directe”, însă valoarea și forma de moment sunt de partea rusului, motiv pentru care ne așteptăm să obțină prima victorie a carierei în fața lui Evans.

Rămânem la turneul ATP de la Barcelona pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei și mergem la duelul dintre Carlos Alcaraz și Roberto Bautista Agut. În 2022, Carlos l-a învins pe Roberto cu 6-2, 6-0, pe hard-ul de la Indian Wells. De această dată cei doi se întâlnesc pe zgură, suprafața favorită a lui Alcaraz, iar șansele să asistăm la un rezultat similar sunt ridicate.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

J16:00, Daniel Evans – Karen Khachanov, 2 – cota 1.25

J17:00, Carlos Alcaraz – Roberto Bautista Agut, scor corect 2-0 -cota 1.28

J 22:00, Sevilla – Manchester United, X2 – cota 1.31

Cota totală: 2.09

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.