Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 20 decembrie: 100% fotbal pentru un nou „VERDE!”

Dacă e marţi, avem fotbal pentru a ne dubla investiţia! Analiza detaliată a acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

20 dec. 2022, 12:41
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 20 decembrie: 100% fotbal pentru un nou „VERDE!”

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem Biletul Zilei cu duelul care închide anul fotbalistic în România. În Gruia, în SuperLigă în runda 21 va avea loc CFR Cluj – FC Hermannstadt. Cu o victorie contra sibienilor, trupa lui Dan Petrescu încheie 2022 pe primul loc în SuperLigă. Pe lângă forma foarte bună pe care o traversează, valoarea lotului net superioară, campioana are de partea sa în acest meci și avantajul moral dat de istoricul „directelor”, fiind neînvinsă în duelurile cu Hermannstadt din prima ligă, bifând cinci victorii și două remize.

Închidem cu duelul Union Saint-Gilloise și Oostende, din faza optimilor de finală ale Cupei Belgiei. Oaspeții au primit 13 goluri în ultimele trei deplasări din campionat, în timp ce Union Saint-Gilloise a marcat 14 goluri în ultimele trei dueluri directe cu Oostende. Mizăm cu încredere pe victoria echipei gazdă.

Analiza detaliată a acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 20 decembrie            

20:00, CFR Cluj – FC Hermannstadt, 1 – cota 1.62

21:00, Union Saint-Gilloise – Oostende, 1 – cota 1.29

Cota totală: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.