Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 20 ianuarie: Închidem săptămâna de profit cu un „combo” din fotbal și tenis!

Se apropie weekndul, astfel că oferta pentru pariori este tot mai bogată. Am selectat un combo fotbal-tenis pentru dublarea investiţiei.

20 ian. 2023, 09:58
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 20 ianuarie: Închidem săptămâna de profit cu un „combo” din fotbal și tenis!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 20 ianuarie: Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Germania, unde revine Bundesliga. Sezonul se reia cu un meci tare între RB Leipzig și Bayern Munchen. Bavarezii au ascendent moral în fața „taurilor”, fiind neînvinși în utimele 10 „directe” oficiale. Nu ne complicăm și pariem simplu pe un rezultat pozitiv al celor de la Bayern.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin de pe tabloul masculin de la Australian Open. Andy Murray vine după două victorii incredibile la A.O., impunându-se în set decisiv atât cu Berrettini, cât și cu Kokkinakis. Adversarul britanicului din acest tur este Roberto Bautista Agut. Ibericul va încerca să profite de oboseala lui Andy iar noi vom paria în consecință.

Închidem cu un pariu care nu ar trebui să ne dea emoții. Novak Djokovic pornește ca mare favorit în disputa cu Grigor Dimitrov, duel în care ne așteptăm ca sârbul să nu cedeze mai mult de un set.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

V 21:30, Leipzig – Bayern Munchen, X2 – cota 1.28

S 02:00, Andy Murray – Roberto Bautista Agut, 2 – cota 1.31

S 02:00, Grigor Dimitrov – Novak Djokovic, H2 -1,5 seturi – cota 1.25

Cota totală: 2.09   

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.