Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 21 februarie: Atacăm profitul cu UCL!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.    

21 feb. 2024, 16:27
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 21 februarie: Atacăm profitul cu UCL!

 

Pentru început vom merge în Portugalia la disputa FC Porto – Arsenal, care va conta pentru manșa tur a optiilor de finală din UCL. „Tunarii” pleacă favoriți, însă pe „Dragao”, FC Porto este o echipă „grea”. Vom evita însă pariurile de tiup 1, X, 2 și vom paria pe goluri.

A doua și totodată ultima selecție vine din Italia, de la disputa Napoli – Barcelona, meci contând pentru manșa tur a optimilor de finală din Champions League. Gazdele nu mai au forța de anul trecut, iar UCL reprezintă ultimul obiectiv pe care îl mai au în acest sezon. De partea cealaltă, cu șanse mici la titlu în La Liga, Barca își pune toate speranțele în această competiție pentru a salva sezonul. Sunt toate premisele să asistăm la o „dublă” spectaculoasă și cu goluri, motiv pentru care vom paria în consecință.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

BILETUL ZILEI
NAPOLI – BARCELONA, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – 1.57
FC PORTO – ARSENAL, PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.33

COTA TOTALĂ: 2.08

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.