Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 21 noiembrie: Deschidem săptămâna de profit cu fotbal!

Deschidem Biletul Zilei cu un meci din China. Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei de astăzi vin de la Cupa Mondială din Qatar.

21 nov. 2022, 09:52
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 21 noiembrie: Deschidem săptămâna de profit cu fotbal!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi vom miza pe trei selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Pariurile noastre vin din prima ligă a Chinei și de la Campionatul Mondial din Qatar. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem Biletul Zilei cu un meci din China. În runda a 26-a din Super League, Wuhan Three Towns va primi vizita celor de la Meizhou Hakka.

Echipa gazdă este una dintre cele mai puternice din fotbalul chinez. Trupa la care evoluează Nicolae Stanciu a pierdut prima poziție în clasament și nu-și permite un nou pas greșit în fața unei echipe de mijlocul clasamentului,  Meizhou Hakka, ocupând poziția a 9-a.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei de astăzi vin de la Cupa Mondială din Qatar. În cel de-al doilea meci din Grupa A, în care s-a jucat Qatar- Ecuador, scor 0-2, va avea loc Senegal – Olanda. „Portocala mecanică” pleacă cu prima șansă în acest duel. De evidențiat ar fi forma bună a olandezilor care au 15 meciuri la rând fără eșec. Vom miza pe un rezultat favoribil batavilor.

Închidem cu Anglia – Iran. Harry Kane & co sunt mari favoriți în acest duel și ne așteptăm să debuteze cu dreptul la această Cupă Mondială. Diferența dintre cele două reprezentative este uriașă, iar noi vom paria în consecință, pe victoria Angliei.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 21 noiembrie    

13:30, Wuhan Three Towns – Meizhou Hakka, 1, cota 1.34

15:00, Senegal – Olanda, X2, cota 1.15

18:00, Anglia – Iran, 1, cota 1.35

Cota totală: 2.21        

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.