Biletul zilei pariuri1x2.ro, 21 septembrie: Facem profit cu o “dublă” din tenis!

Miercuri mizăm împreună pe două selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

21 sept. 2022, 10:41
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 21 septembrie: Facem profit cu o “dublă” din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa dintre Sebastian Korda și Lorenzo Musetti. Se joacă la Metz, pe hard, suprafață ce îl avantajează pe sportivul din Statele Unite. Pariem pe succesul obținut de Korda și evidențiem faptul că Musetti a pierdut în 3 seturi singura confruntare directă disputată pe suprafață rapidă, în 2021.

Închidem biletul zilei cu o partidă din cadrul turneului feminin de la Tokyo, Naomi Osaka – Beatriz Haddad Maia. Cotele oferite de bookmakeri, ne indică un meci echilibrat, dar punctăm faptul că sportiva niponă vine după singurul succes din ultimele 6 meciuri disputate pe suprafață rapidă, și acela după abandonul adversarei. În aceste condiții, mizăm pe cel puțin un set câștigat de Haddad Maia.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 21 septembrie

20:30, Sebastian Korda – Lorenzo Musetti, Korda să câștige, cota 1.42

04:30, Naomi Osaka – Beatriz Haddad Maia, Haddad Maia minim un set, cota 1.44

Cotă totală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.