Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 22 septembrie: 100% fotbal pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

22 sept. 2023, 11:25
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 22 septembrie: 100% fotbal pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge pe „Arcul de Triumf” la duelul pe care Dinamo îl va susține în runda a X-a din SuperLigă cu Farul. „Câinii” continuă să înregistreze rezultate dezamăgitoare în campionat, iar astăzi primesc vizita campioanei en-titre. Deși nu trece prin cea mai bună perioadă, Farul este favorită la victorie și ne așteptăm să plece cu punct sau puncte din Capitală.

Din SuperLigă vom merge în Bundesliga la disputa Stuttgart – Darmstadt. Oaspeții sunt printre cei mai modești din campionat și au șanse minime să plece cu un rezultat pozitiv de la Stuttgart. Gazdele au arătat o formă excelentă în acest start de sezon și ne așteptăm să facă spectacol. Mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj în acest duel.

Închidem Biletul Zilei cu un meci din Ligue 1. Monaco este liderul la zi al campionatului, cu trei victorii și două remize, iar astăzi vor primi vizita celor de la Nice, formație clasată pe locul al 3-lea. Monegascii au câștigat ambele meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon cu scorul de 3-0, iar astăzi ne așteptăm să câștige minim un punct.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dinamo București – Farul Constanța, X2, cota 1.27

Stuttgart – Darmstadt, peste 1,5 goluri, cota 1.17

Monaco – Nice, 1X, cota 1.39

Cota totală: 2.06

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.