Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 ianuarie: Atacăm profitul cu o selecție din tenis!

Astăzi vom paria pe o selecție din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi ce meciuri sunt luni la Australian Open și cum pariem!

23 ian. 2023, 10:37
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 ianuarie: Atacăm profitul cu o selecție din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Singura selecție de pe Biletul Zilei vine de la Australian Open de pe tabloul feminin. Jessica Pegula, a treia jucătoare a lumii are șansă să-și treacă în cont primul titlu major al carierei după eliminările suferite de Iga Swiatek și Ons Jabeur, primele două favorite la cucerirea titlului la Australian Open.

În fața Victoriei Azarenka, aceasta pornește cu prima șansă la victorie, având în vedere faptul că în finalul sezonului precedent, Pegula a câștigat în fața bielorusei, cu scorul de 7-6, 6-1. În 2021, cele două s-au întâlnit la Australian Open, atunci când Jessica a fost de asemenea, jucătoare mai bună, reușind să se impună cu scorul de 7-5, 6-4. Acesta este și motivul pentru care vom paria pe o nouă victorie rapidă a favorite.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 02:00, Jessica Pegula – Victoria Azarenka, 1 & sub 21.5 game-uri, cota 2.14

Cota totală: 2.14

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.