Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 ianuarie: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

23 ian. 2024, 09:32
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 ianuarie: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge pe „Stamford Bridge” la disputa Chelsea – Middlesbrough din semifinalele Cupei Ligii Angliei. În tur, Chelsea a pierdut cu 1-0 în deplasare, meci în care londonezii au avut șase cornere, un minim pe care ne așteptăm să-l atingă și în retur, având în vedere faptul că sunt obligați să atace încă din start.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin de la Australian Open. Daniil Medvedev pornește ca favorit în duelul cu Hubert Hurkacz, însa polonezul este genul de jucător capabil să pună probleme celor mai valoroși jucători din circuitul ATP. Anticipăm o confruntare echilibrată, în care se vor juca minim 32 de game-uri.

Alexander Zverev are o misiune dificilă în fața lui Carlos Alcaraz. Ibericul arată o formă excelentă la Australian Open 2024, în timp ce adversarul său vine după o victorie chinuită, 3-2 la seturi în fața lui Cameron Norrie. Ne așteptăm ca Alcaraz să se impună la o diferență de minim trei game-uri.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Chelsea – Middlesbrough, gazdele peste 5,5 cornere – cota 1.28
Hubert Hurkacz – Daniil Medvedev, peste 31,5 game-uri – cota 1.25
Alexander Zverev – Carlos Alcaraz, H2 -2,5 game-uri – cota 1.27
Cota totală: 2.03

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.