Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 martie: 100 % tenis pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis din competiția feminină de la Miami în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

23 mart. 2023, 13:08
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 martie: 100 % tenis pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu disputa dintre Rebecca Marino – Cori Gauff. Jucătoarea din SUA pornește ca mare favorită în duelul cu Rebecca Marino. Suprafața de joc de la Miami este una lentă care o avantajează pe fosta finalistă la Roland Garros, iar noi vom paria în consecință, pe victoria americanei în minim de seturi.

Continuăm cu duelul dintre Liudmila Samsonova – Viktorija Golubic. Samsonova este una dintre cele mai puternice sportive din circuitul WTA și ar trebui să domine fără probleme întâlnirea cu Golubic.

Închidem cu Elena Rybakina – Anna Kalinskaya. Rybakina vine după titlul cucerit la Indian Wells, iar o eliminare suferită în primul meci de la Miami nu intră în discuție.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

J 17:00, Rebecca Marino – Cori Gauff, scor corect 2-0 Gauff, cota 1.37

J 19:40, Liudmila Samsonova – Viktorija Golubic, 1, cota 1.23

V 02:30, Elena Rybakina – Anna Kalinskaya, 1, cota 1.20

Cota totală: 2.02

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.