Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 noiembrie: Atacăm profitul cu fotbal de la Mondial și baschet din NBA!

Astăzi vom miza pe un „combo” din fotbal și baschet în încercarea de a ne dubla investiția. vezi care este biletul zilei.

23 nov. 2022, 10:04
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 23 noiembrie: Atacăm profitul cu fotbal de la Mondial și baschet din NBA!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pariurile noastre vin de la Cupa Mondială din Qatar și baschet din NBA. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem Biletul Zilei cu partida Spania – Costa Rica. Disputa pe care „Furia Roja” o va susține în deschiderea Grupei E cu „Ticos” se anunță a fi una fără istoric. Chiar dacă nu mai dispune de o generație de excepție, Spania este net superioară valoric adversarei sale și ne așteptăm ca această diferență să se reflecte și pe tabela de marcaj. Mai mult ca sigur însă că ibericii nu vor forța foarte mult în acest meci, motiv pentru care vom paria în consecință.

Rămânem în Qatar pentru cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei. Ne vom îndrepta atenția către partida pe care Belgia o va susține cu reprezentativa Canadei în Grupa F, din care mai fac parte Maroc și Croația. „Dracii roșii” pleacă mari favoriți la câștigarea grupei și ne așteptăm să debuteze cu dreptul la acest turneu final. Vom paria însă „acoperit”, dubla noastră fiind însoțită și de interval de goluri.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din NBA și nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom paria pe victoria celor de la Cleveland Cavaliers în disputa cu Portland Trail Brazers, Cleveland având de partea sa și ascendentul moral dat de ultimele două „directe” pe care le-a câștigat.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 23 noiembrie

M 18:00 Spania – Costa Rica, Costa Rica handicap +3.5 goluri – cota 1.24

M 21:00 Belgia – Canada, 1X și 1-4 goluri – cota 1.38

J 02:00 Cleveland Cavaliers– Portland Trail Brazers, 1 – cota 1.21

Cota totală: 2.07        

Dacă pariezi biletul la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.