Biletul zilei pariuri1x2.ro, 24 august: Tenis și fotbal din Liga Campionilor!

Miercuri mizăm pe un mix de sporturi, fotbal & tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

24 aug. 2022, 09:21
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 24 august: Tenis și fotbal din Liga Campionilor!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu disputa din Liga Campionilor dintre PSV și Rangers. După 2-2 în tur, foarte probabil vom asista la un meci spectaculos și la Eindhoven. Pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către calificările de la US Open, acolo unde Galan Riveros îl întâlnește pe Luciano Darderi. Sportivul columbian este tenismenul mai valoros și mai experimentat. Nu ne complicăm și pariem pe favotit. Așadar, victorie Galan Rivero.

Închidem biletul zilei cu o altă partidă de tenis, Shuai Zhang – Martina Trevisan. Se joacă la Cleveland, pe hard, suprafață care o avantajează clar pe sportiva asiatică. În aceste condiții mizăm pe succesul obținut de Zhang.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 24 august

22:00, PSV Eindhoven – Glasgow Rangers, peste 1,5 goluri, cota 1.19

22:30, Galan Riveros – Luciano Darderi, victorie Galan, cota 1.33

01:30, Shuai Zhang – Martina Trevisan, victorie Zhang, cota 1.40

Cotă totală: 2.21

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.