Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 ianuarie: Soliștii ne livrează profitul!

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

24 ian. 2023, 10:39
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 ianuarie: Soliștii ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care are loc astăzi în intermediara din Bundesliga între Bayern și Koln. După remiza de la Leipzig, bavarezii nu-și permit un nou pas greșit în campionat. Adversara, FC Koln, nu este una de temut, fiind o echipă de mijlocul clasamentului, care în mod normal nu ar trebui să pună mari probleme la Munchen. Vom paria simplu pe victoria gazdelor.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei de astăzi vin din tenis. Pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open, Aryna Sabalenka, care încă nu a cedat set în 2023, pornește ca mare favorită în duelul cu Donna Vekic. Bielorusa are experiența de partea sa și ne așteptăm să avanseze în penultimul act de la Melbourne.

La dublu masculin, tandemul Wesley Koolhof și Neal Skupski, a doua cea mai valoroasă echipă de dublu masculin din lume se va duela cu australienii Rinky Hijikata și Jason Kubler. Chiar dacă reprezentanții gazdelor vor avea parte de susținerea fanilor, vom miza pe cuplul mai valoros.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 21:30, Bayern Munchen – Koln, 1, cota 2.14

Mie 02:00, Koolhof/Skupski – Hijikata/Kubler, 1, cota 1.39

Mie 04:00, Aryna Sabalenka – Donna Vekic, 1, cota 1.27

Cota totală: 2.15

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.