Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 mai: 100% tenis pentru un nou „VERDE”               

La fel ca și ieri, și astăzi vom paria pe trei selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

24 mai 2023, 10:48
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 mai: 100% tenis pentru un nou „VERDE”               

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în calificările de la Roland Garros, unde Fabian Marozsan se va duela cu Juncheng Shang. Jucătorul din Ungaria a reușit recent performanța carierei, la Masters-ul de la Roma. Necunoscut în lumea tenisului, maghiarul a reușit să învingă nume importante, precum Borna Coric sau Carlos Alcaraz, cel din urma fiind liderul clasamentului ATP. În turul secund de calificări de la Roland Garros, Fabian îl va avea în fața sa pe Juncheng Shang, partidă în care pornește ca favorit la victorie.

Rămânem în Franța, dar mergem la turneul ATP de la Lyon, unde Cameron Norrie are prima șansă în duelul cu David Goffin. Britanicul a câștigat precedentele două „directe” și are de apărat și titlul cucerit în 2022, la Lyon. Mizăm pe victoria lui Norrie.

În final mergem la Geneva unde Casper Ruud, campionul ultimelor două ediții ale acestui turneu, îl va avea în fața sa pe Jeffrey John Wolf. Ne așteptăm ca Ruud să se impună fără mari emoții și pariem în consecință.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Juncheng Shang – Fabian Marozsan, 2 – cota 1.29

David Goffin – Cameron Norrie, 2 – cota 1.33

Casper Ruud – Jeffrey John Wolf, 1 – cota 1.22

Cota totală: 2.09

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.