Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 noiembrie: „Combo” din fotbal și baschet pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și baschet în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

24 nov. 2023, 08:06
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 noiembrie: „Combo” din fotbal și baschet pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în Bundesliga la disputa dintre FC Koln și Bayern Munchen. Oaspeții, care nu au mai pierdut în fața celor de la Koln din 2011, sunt în luptă directă cu Bayer Leverkusn, fiind la două puncte în spatele acestora. Acesta este și motivul pentru care Bayern nu-și permite pași greșiți în fața unui adversar modest, așa cum este FC Koln, care ocupă penultimul loc din Bundesliga.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin din NBA. Milwaukee Bucks a reușit în urmă cu trei zile să învingă Washington Wizards cu scorul de 142-129, în Washington. De această dată, cele două se întâlnesc în Milwaukee, unde ne așteptăm ca gazdele să se impună la o diferență de minim cinci puncte. În cel de-al doilea meci din NBA pe care pariem, Golden State Warriors întalnește cea mai modestă defensivă din NBA, cea a celor de la San Antonio Spurs, aceștia primind minim 120 de puncte în cinci dintre cele șase deplasări din acest sezon. Nu ne complicăm și mizăm pe minim 115 puncte marcate de Golden State Warriors.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

FC Koln – Bayern Munchen, 2, cota 1.25

Milwaukee Bucks – Washington Wizards, H1 -4,5 puncte (inclusiv prelungiri), cota 1.24

Golden State Warriors – San Antonio Spurs, Warriors marcheaza peste 114,5 puncte (inclusiv prelungiri), cota 1.30

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.