Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 noiembrie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal și handbal!

Sunt multe meciuri la CM, dar şi multe surprize aşa că nu ne complicăm și pariem simplu pentru a ne dubla profitul.

24 nov. 2022, 10:09
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 24 noiembrie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal și handbal!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro.

Astăzi vom miza pe un „combo” din fotbal și handbal în încercarea de a ne dubla investiția. Pariurile noastre vin de la Cupa Mondială din Qatar și handbal masculin din Champions League. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem Biletul Zilei cu partida  Brazilia – Serbia, duel care se va disputa în cadrul primei etape a Grupei G de la Cupa Mondială din Qatar. Mare favorită la trofeu, „Selecao” primește o cotă incredibilă pentru un debut cu dreptul la turneul final. Chiar dacă Serbia este o națională solidă, și a demonsrat de-a lungul timpului că poate pune probleme oricărui adversar, este greu de crezut că va avea forța de a-i încurca astăzi pe Neymar jr. & co. Vom paria simplu, pe victoria Braziliei.

Închidem Biletul Zilei cu un meci din cadrul Ligii Campionilor la handbal masculin. Barcelona pleacă cu prima șansă în duelul de astăzi din deplasare cu THW Kiel. Catalanii sunt pe primul loc în Grupa B cu 12 puncte din tot atâtea posibile, în timp ce nemții se află pe locul 5 cu 5 puncte. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria oaspeților.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 24 noiembrie

19:45, THW Kiel – Barcelona, 2- cota 1.47

21:00, Brazilia – Serbia, 1- cota 1.50

Cotă totală: 2.20    

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.