Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 25 aprilie: Atacăm profitul cu baschet și tenis

Astăzi vom paria pe trei selecții din baschet și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

25 apr. 2023, 09:05
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 25 aprilie: Atacăm profitul cu baschet și tenis

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa dintre Barbora Strycova și Elisabetta Cocciarettode la turneul WTA de la Madrid. Strycova revine pe teren după o pauză de peste doi ani, iar în primul meci de la Madrid o întâlnește pe Elisabetta Cocciaretto, jucătoare care a câștigat 13 dintre cele 21 de partide jucate în 2023. Mizăm pe victoria sportivei din italia, cu handicap de -3.5 game-uri.

Continuăm cu baschet din NBA. Boston Celtics conduc cu scorul de 3-1 în seria cu Atlanta Hawks, iar șansele să încheie socotelile în TD Garden sunt extrem de ridicate. Mizăm pe o victorie convingătoare obținută de gazde încă din prima repriză.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei rămânem în NBA. Denver Nuggets au ratat „sweep-ul” la limită în seria cu Minnesota Timberwolves. Trupa lui Mike Malone a dominat primele trei partide ale seriei și ne așteptăm să se impună fără probleme în meciul 5.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 12:15, Barbora Strycova – Elisabetta Cocciaretto, H2 -3,5 game-uri- cota 1.31

Mie 02:30, Boston Celtics – Atlanta Hawks, 1 pauză/1 final-  cota 1.28

Mie 04:00, Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves, 1 – cota 1.22

Cotă totală: 2.04

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.