Biletul zilei pariuri1x2.ro, 25 august: Tenis și fotbal din Conference League!

Miercuri mizăm pe un mix de sporturi, fotbal & tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

25 aug. 2022, 09:51
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 25 august: Tenis și fotbal din Conference League!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm în combo-ul de astăzi cu o partidă de tenis din cadrul turneului feminin de la Granby, Daria Kasatkina – Nuria Parrizas Diaz. Se joacă în sferturile de finală, pe hard, iar sportiva din Rusia are clar prima șansă la victorie, ea fiind și principala favorită a competiției. Pariem logic pe succesul obținut de Kasatkina.

Continuăm cu o partidă din cadrul calificărilor de la US Open, Corentin Moutet – Filip Misolic. Mizăm pe victoria sportivului francez și evidențiem faptul că adversarul său joacă cel mai bun tenis al său pe zgură.

Închidem biletul zilei cu disputa din Conference League dintre Anderlecht și Young Boys. În tur, echipa din Belgia s-a impus cu 1-0 chiar în fieful adversarei. Acum, Anderlecht joacă în fața propriilor suporteri și are nevoie de minim o remiză pentru a se califica. În aceste condiții, pariem pe 1x.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 25 august

17:00, Daria Kasatkina – Nuria Parrizas Diaz, victorie Kasatkina, cota 1.23

19:15, Corentin Moutet – Filip Misolic, victorie Moutet, cota 1.30

21:00, Anderlecht – Young Boys, 1X, cota 1.36

Cotă totală: 2.17

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.