Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 25 ianuarie: Fotbal și handbal pentru un nou „VERDE!”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal și handbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

25 ian. 2023, 09:18
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 25 ianuarie: Fotbal și handbal pentru un nou „VERDE!”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care are loc astăzi în manșa tur a semifinalelor EFL Cup din Anglia dintre Nottingham Forest și Manchester United. „Diavolii” vin după două etape de campionat în care au câștigat un singur punct, iar astăzi vor juca totul pe cartea atacului în încercarea de a lua o opțiune serioasă la calificare încă din tur. Echipa lui Ten Hag are și ascendent moral asupra adversarului dat de victoria din Premier League din acest sezon de pe „Old Trafford”, scor 3-0.

Închidem cu un duel din cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Mondial de handbal masculin, unde Franța va lupta cu Germania pentru un loc în semifnalele turneului final. Francezii sunt neînvinși în ultimele patru „directe” oficiale și ne așteptăm să nu cedeze nici de această dată în fața nemților în timp regulamentar.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 21:30, Franța – Germania, 1X, cota 1.20

Mie 22:00, Nottingham Forest – Manchester United, 2, cota 1.71

Cota totală: 2.05

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.