Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 aprilie: 100% tenis pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem pentru o cotă profitabilă!

26 apr. 2023, 11:55
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 aprilie: 100% tenis pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la turneul WTA de la Madrid, unde Anna Kalinskaya o va întâli în primul tur pe Brenda Fuhvirtova, numărul 145 mondial. Sportiva din Rusia vine după victorii la jucătoarea valoroase, cum ar fi Anhelina Kalinina (34 WTA) sau Victoria Azarenka (16 WTA). Anticipăm o prestație solidă a Annei și pariem în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine tot de la turneul de la Madrid, dar din competiția masculină. David Goffin are doar două victorii în ultimele șase partide pe care le-a disputat. În prima rundă de la Madrid, acesta îl întâlnește pe reprezentantul gazdelor, Roberto Carballes Baena, jucător care vine după titlul câștigat la Marrakech. Mizăm pe victoria favoritului.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Anna Kalinskaya – Brenda Fruhvirtova, 1 – cota 1.36

Roberto Carballes Baena – David Goffin, 1 – cota 1.57

Cota totală: 2.13

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.