Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 februarie: Deschidem săptămâna de profit cu fotbal!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.       

26 feb. 2024, 11:37
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 februarie: Deschidem săptămâna de profit cu fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în SuperLigă, la duelul Univ. Craiova – FC Voluntari. „Juveții” au prima șansă în Bănie, în fața unui adversar care nu se regăsește în 2024 și care mai mult ca sigur va lupta până în ultima etapă din play-out pentru a încerca să se salveze de la retrogradare.

A doua și totodată ultima selecție vine din Premier Legue unde West Ham va primi vizita formației Brentford. Sunt toate premisele să asistăm la un duel spectaculos pe „London Stadium”, la fel cum a fost în tur între cele două formații, meci încheiat cu victoria celor de la Brentford cu 3-2. Având în vedere situația din clasament, oaspeții vor veni deciși să plece cu punct sau puncte, pentru a se îndepărta de „zona roșie”, în timp ce „ciocănarii” vor da totul pentru a obține victoria și a trece de această perioadă nefastă.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
West Ham – Brentford, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri –  Cota 1.40
Univ. Craiova – FC Voluntari, 1 –  Cota 1.50

Cota totală: 2.08

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.