Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 mai: Închidem săptămâna de profit cu tenis!           

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem vineri!

26 mai 2023, 09:57
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 mai: Închidem săptămâna de profit cu tenis!           

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la calificările de la Roland Garros. Aslan Karatsev nu a întâmpinat dificultăți în primele două runde de calificări de la Roland Garros și ne așteptăm sa obțină și victoria decisivă în fața lui Nicolas Moreno de Alboran, unde aversar care îi este inferior.

Rămânem în Franța, dar mergem la turneul ATP de la Lyon, unde Cameron Norrie și Francisco Cerundolo se vor duela pentru un loc în finala turneului. La ediția din 2022, britanicul s-a impus în fața lui Cerundolo cu un dublu 6-4, însa Francisco și-a luat revanșa în 2023, la Monte Carlo, unde a câștigat cu 6-3, 6-4. La Lyon, Norrie este campionul en-titre și ne așteptăm să câștige minim un set.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine tot din Franța, de la turneul WTA de dublu feminin de la Strasbourg dintre Klodziejova/Mihalikova – Krawczyk/Olmos. Acestea din urmă sunt mari favorite la calificarea în finaă, motiv pentru care vom paria în consecință.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Aslan Karatsev – Nicolas Moreno de Alboran, 1, cota 1.39

Klodziejova/Mihalikova – Krawczyk/Olmos, 2, cota 1.22

Francisco Cerundolo – Cameron Norrie, minim un set Norrie, cota 1.27

Cota totală: 2.15

 

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.