Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 martie: „Tricolorii” mici și mari livrează astăzi profitul!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

26 mart. 2024, 10:02
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 26 martie: „Tricolorii” mici și mari livrează astăzi profitul!

Pentru început vom merge în Armenia la Armavir, unde de la ora 13:00, pe „Armavir Stadium”, va avea loc Armenia U21- România U21, meci contând în Grupa E din preliminariile EURO 2025. Armenia U21 se află pe ultimul loc în grupă, cu două puncte, în timp ce România U21se află pe locul 2 în Grupa E preliminară cu 10 puncte, la o lungime de liderul Elveția U21. Selecționata lui Daniel Pancu este favorită clară în disputa din Armenia în fața „lanternei” acestei grupe. Sunt toate premisele să asistăm la un duel controlat de „tricolorii mici”, care au și ascendent moral asupra adversarei în urma victoriei din tur din „Giulești” cu 2-0 și pariem în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la amicalul de lux pe care România îl va susține astăzi de la ora 21:30 cu selecționata Columbiei, partida urmând a se va juca pe „Civitas Metropolitano” din Madrid. „Tricolorii” sunt out-sideri în acest al doilea test premergător turneului final al Campionatului European din Germania. Anticipăm un duel la discreția sud-americanilor care traversează o perioadă de excepție, fiind neînvinși în ultimele 20 de reprezentații și pariem în consecință.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Armenia U21 – România U21, 2 – cota 1.45
România – Columbia, Columbia câștigă oricare repriză – cota 1.47

Cota totală: 2.13

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul >pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.