Biletul zilei pariuri1x2.ro, 26 septembrie: Tenis în debut de săptămână!

Luni mizăm împreună pe două selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi combo-ul!

26 sept. 2022, 11:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 26 septembrie: Tenis în debut de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început ne îndreptăm atenția către turneul feminin de la Tallinn din Estonia, acolo unde Madison Keys o întâlnește pe Viktorija Golubic. Se joacă pe suprfață rapidă iar sportiva din Statele Unite, aflată pe locul al 18-lea WTA, are clar prima șansă la victorie în fața adversarei care ocupă poziția a 89-a în ierarhia mondială feminină. Pariem logic pe succesul obținut de Keys.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Mikael Ymer și Ilya Ivashka din cadrul turneului de la Sofia din Bulgaria. Se joacă tot pe hard, suprafață care îl avantajează pe sportivul din Belarus. Ba mai mult, Ilya s-a impus în două seturi în ultima confruntare directă disputată pe hard în 2021. În aceste condiții, mizăm succesul obținut de Ivashka.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 26 septembrie

19:30, Madison Keys – Viktorija Golubic, Keys să câștige, cota 1.34

19:30, Mikael Ymer – Ilya Ivashka, Ivashka să câștige, cota 1.72

Cotă totală: 2.30

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.