Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 aprilie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

27 apr. 2023, 13:38
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 aprilie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei mergem la turneul WTA de la Madrid unde Paula Badosa o întâlnește pe Elisabetta Cocciaretto. Sportiva iberică pornește ca mare favorită, fiind și favorita publicului. Paula este jucătoarea superioară și ne așteptăm să avanseze în runda următoare.

Rămânem la Madrid, dar mergem în competiția masculină, unde Dusan Lajovic se prezintă după cel mai important rezultat al carierei, titlul cucerit la Banja Luka. La acel turneu, unul disputat pe zgură, sârbul a învins doi dintre cei mai valoroși jucători din lume, Novak Djokovic, liderul mondial și Andrey Rublev, numărul 6 ATP. În primul meci de la Madrid, Dusan îl va avea în fața sa pe Jason Kubler, jucător care nu se simte prea bine pe zgură. Lajovic este un specialist pe această suprafața și ne așteptăm sa o demonstreze si la Madrid.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

J15:15, Elisabetta Cocciaretto – Paula Badosa, 2 – cota 1.25

J 17:30, Jason Kubler – Dusan Lajovic, 2 – cota 1.61

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.