Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 februarie: 100% SuperLiga pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.

27 feb. 2024, 08:18
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 februarie: 100% SuperLiga pentru un nou „VERDE”

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în SuperLigă, la Galați, la confruntarea pe care Oțelul o va susține pe teren propriu cu CFR Cluj. Ardelenii pleacă favoriți la victorie în Moldova, fiind din toate puntele de vedere net superiori gazdelor. Moralul în tabăra CFR-ului este la cote înalte după ultimele două meciuri pe care elevii lui Adrian Mutu le-au câștigat spectaculos, 3-1 în Bănie cu FCU 1948 și 4-0 în Gruia cu Dinamo. De partea cealaltă, Oțelul are mari probleme pe teren propriu, dovadă fiind că nou-promovata nu a reușit să câștige decât un singur meci în fața gălățenilor de la revenirea în primul eșalon fotbalistic al țării.

A doua și totodată ultima selecție vine de pe „Arcul de Triumf” de la disputa Dinamo – FC Hermannstadt. Miza celor trei puncte puse în joc este uriașă, un eventual pas greșit putând aduce consecințe pe care nici bucureștenii și nici ardelenii nu și le-ar dori pe acest final de „regular”. „Câinii” sunt angrenați în lupta pentru evitarea retrogradării, astfel că orice punct câștigat în clasament îi ajută în play-off în încercarea de a evita „matineul”, având toate motivele să apese pedala de accelerație la maxim. De partea cealaltă sibienii luptă pentru un loc în play-off, orice pas fals pe finalul acestui „regular” urmâne a-i costa prezența în „top 6”. Vom paria pe minim un gol marcat de „câini”.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Dinamo – FC Hermannstadt, Dinamo peste 0.5 goluri – cota 1.42
Oțelul – CFR Cluj, CFR Cluj câștigă oricare repriză – cota 1.42

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.